Sådan spiller du på Triergaming server

Triergaming er nogle meget populære youtubere, som mange børn kan lide. Jeg vil i dette indlæg prøve at forklarer hvordan du kommer ind og spillere på deres server og hvorfor nogle ikke kan. Da de ikke selv er særlig gode til at fortælle hvordan man kommer ind på deres server.

Hvis du spiller på Ipad, Playstation, telefon eller Bedrock kan du IKKE komme ind på deres server. Nedenfor kan du se hvordan du kommer ind på deres server.

For at komme ind på deres server, som hedder MeCraft SKAL du have Java versionen og 1.18.2 installationen. Du kan i nedenfor se hvordan du laver en ny installation og kommer ind på deres server. Hvis du har behov for at se billederne større, så skal du blot trykke på billedet.

1

2

3

4

5

6

7

8

Har du spørgsmål, så skriv til os via vores kontaktformular

16 kommentarer til “Triergaming – Hvordan spiller jeg på deres server?”

 1. Hvis det er Triergaming server du gerne vil ind på, så skal du bruge en computer og have installeret Java versionen. Hvis det er vores du efterspørger, så kan du godt. Men Jeg skal lige have min computer tilbage fra værksted, da det er der hvor alle verdenerne er på. Jeg tænker på at lave et realm hvor den er på eller vil jeg også have muligheden for at sende en af de verdener, som vi spille i. Jeg skal nok lige opdatere siden, så snart jeg får den tilbage 😉

 2. Nej det er det ikke. Jeg har testet den på 1.19, men den virker ikke der. Den højeste er pt. 1.18.2
  Jeg skal nok lige opdatere denne side snart, med lidt nyere informationer.

 3. Hej Emil og Mikkel jeg er stor fan af jer jeg er kæmpe fan af dig jeg vil gerne være med Trier familien. Sara. Og Liam God aften

 4. Hej med jer 🙂
  Min søn Emil er vild med jer og vil så gerne spille på jeres server. Men han spiller på nintendo switch. Så er der nogen opdatering på om i har fået jeres computer tilbage og evt kan gøre en verden tilgængelige for nintendo switch?
  De bedste hilsner fra Emil og mor

 5. Tak for de søde beskeder, men vi er IKKE Triergaming. Men far og en søn, som blot ønsker at dele oplysninger omkring hvordan i kan spillet. Da Triergaming selv ikke er så gode til at oplyse omkring deres ting

 6. Hej Emil og mor. Hvilken server er der tale om? Triergaming eller vores egen her hos Hauerberggaming? Hvis det er Triergaming’s server, så er det ikke muligt. Men hvis det er vores så har vi er der kommet en ny computer, men vi mangler stadigvæk dataen fra den gamle computer, før at jeg kan lave et Realm. Hvor det også vil være muligt at spille med Nintendo switch

 7. hej
  min søn på 10 spiller meget Mecraft, men i går og stadig kan han ikke komme ind på “prison portalen” den skriver han allerede er på denne server, og efter 1 min skrive der “timeout”
  han kan komme ind på pengeportalen, men der står han bare i et hul og kan ikke komme op, han kan også komme ind på PVP prison portal, men han vil ikke derind.
  hvad skal vi gøre for han kan komme ind på denne portal der er til højre for pengebyen?
  hans bruger er Partybreezer1081

 8. Hvordan kan jeg komme på når jeg har en nyere version af minecraft end jeres server er på`?

 9. Hej Hauerberggaming

  Jeg har fulgt dine instrukser og er på Java versionen 1.18.2 , men når tilføjer serveren siger den blot at den ikke kan få forbindelse til serveren.
  Er der en opdateret guide eller er deres server blot taget ned?
  På forhånd tak.

  Med venlig hilsen
  Nikolaj & Villads Søndergaard

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.