Tilføj ven i Minecraft Bedrock

Tilføj ven i Minecraft Bedrock

Dette indlæg er skrevet til personer, som spiller Bedrock versionen af Minecraft. Hvis du spiller Java versionen, skal du trykke her for at læse hvordan du gør det her. Hvis du ikke helt ved hvilken version du har, så læs dette indlæg her omkring forskellen på de forskellige versioner.

Jeg oplever tit at folk ikke kan spille multiplayer, da muligheden er “låst”. Dette kan oftest skyldes at dit barn har en børnekonto hos Microsoft. For at løse dette problem skal du gøre følgende. Det er begge at du læser begge afsnit i dette indlæg

  • Det første som du skal gøre at gå ind på den siden, som hedder account.xbox.com. Det vil også være en god idé at hente appen ned til enten Din telefon eller computeren, da det er lidt nemmere, når har ændret de indstillinger, som jeg beskriver nedenfor.
  • På account.xbox.com skal du logge på med forældrekontoen og IKKE barnets konto.
  • Herefter skal du trykke på barnets konto.
  • Her skal du finde den fane som hedder “Xbox One/Windows 10-onlinesikkerhed”
  • Neden i bunden af side er der 2 ting som du skal ændre, det er det emne som hedder “Deltag i spil med flere spillere”. her skal du trykke der hvor der står “tillad”. og der hvor der stå “Tilføj venner” hvor du også trykker tillad.
  • Bagefter trykke på send helt nede i bunden.

Dette gør at du eller dit barn har muligheden for at spille sammen med andre i hinandens verdener eller på deres Realm, samt bl.a. spille på de udvalgte server som findes i spillet.

For at tilføje en ven i selve spillet kan du gøre 2 ting. Det første er at finde personen inde på account.xbox.com 

  • Her skal i højre side finde det søgefelt hvor der står find venner eller klubber og søge på det brugernavn vennen har inde i Minecraft.
  • Din ven får så en anmodning på hans profil om at der er en som gerne ville tilføjes, som ven. Når personen har accepteret anmodningen. Kan i spille sammen i Minecraft.
  • I kan dog først se at den anden er online, når personen er ikke i en verden. Hvis det ikke er tilfælde, så kan man sende en invitation inde i selve verden, ved at trykke på “Esc” og sende en invitation.

1 kommentar til “Tilføj ven i Minecraft Bedrock”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.