Hvilken version af Minecraft skal jeg købe?

Bedrock

Hvis du har eller ønsker at spille på tværs af IPad, IPhone, Android, Nintendo switch, PlayStation 4 og nogle gange computer, så skal du købe den version af Minecraft som hedder Bedrock.

Java

Hvis du ønsker kun at spille på computer, så er det nok Java du skal vælge, da der er større muligheder for tilpasse verdener, skins, mods m.m. Det er også Java hvis du vil spille på de server som de kendte spillere eller Youtubere på, som f.eks.. Triergaming (Læs her hvordan du kommer ind på deres server).

Fordele ved Bedrock

Fordelen ved Bedrock er at du kan spille på med den samme konto på alle enhederne, det skal dog siges at hvis du f.eks.. har til IPad og ønsker at få til Pc’er, så skal du købe pc versionen. Og derfor efter bruge den samme konto, som du bruger på IPad.

Du kan spille samme online , uden at skulle være på samme netværk eller server. Man skal blot tilføje hinanden som venner, du kan her se hvordan du tilføjer en ven

Fordele ved Java

Stort set alle pakker er gratis, plus at det er her hvor der er det største udvalg af pakker. Det er desuden noget letter at være social, da der findes mange forskellige server, som man kan komme ind på. 

Ulemper ved Bedrock

De fleste pakker koster penge, der er dog ved at komme nogle flere som er gratis.

Ulemper ved Java

Man skal være inde på en server for at kunne spille online sammen, med mindre at man er på samme netværk. Og man skal lave forskellige installationer for at spille på de forskellige server.

2 kommentarer til “Hvilken version af Minecraft skal jeg købe?”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.